Vaj makadamia 100 ml U03B Chogan

Ky produkt nuk prodhohet më.

Vaji Macadamia rrjedh natyrshëm nga Macadamia Ternifolia, një bimë vendase australiane. Ky vaj i verdhë i zbehtë, i marrë nga arrat makadamia me presim të ftohtë, është veçanërisht zbutës dhe për këtë arsye i përshtatshëm për lëkurën e thatë që ka nevojë për ushqim shtesë. Vaji makadamia shquhet për vetitë dhe përfitimet e shumta kozmetike, duke e bërë atë një përbërës të përhershëm në recetat e bukurisë së lëkurës dhe flokëve. Ky vaj është aleati kryesor i lëkurës së thatë dhe të irrituar dhe një ilaç efektiv për flokët e dredhur dhe të padisiplinuar, duke siguruar ushqim të thellë falë vitaminës E.
Vaji i makadamisë përdoret gjithashtu shpesh si një përbërës kryesor në kremrat kundër diellit, i cili është i dobishëm për parandalimin e djegieve nga dielli. FAMILJA: Proteaceae TESTUAR DERMATOLOGJIKISHT

Blini direkt nga Chogan Regjistrohuni falas dhe porositni direkt nga dyqani zyrtar online i Chogan. Si funksionon?
Bëhuni partner shitjesh i Chogan Regjistrohuni, blini paketën fillestare dhe përfitoni zbritje prej 30–50% në produktet Chogan. Zbuloni përfitimet
  • Partneri Zyrtar i Chogan
  • Produkte Origjinale
  • Prodhuar në Itali
  • Dërgim në të gjithë BE-në
🔒
SKU: U03B Kategori: , ,

Informacion shtesë

Tilpums

100ml

Përshtypje (2)

2 shqyrtim për Vaj makadamia 100 ml U03B Chogan

Ende pa shqyrtime.

Bëhuni i pari që shqyrton “Vaj makadamia 100 ml U03B Chogan”
Shopping Cart