Vaji natyral i kokosit Chogan 100ml U14B Chogan

Ky produkt nuk prodhohet më.

Vaji i kokosit përftohet me shtypje të ftohtë të pulpës së kokosit. Në temperaturën e dhomës, vaji i kokosit ka një konsistencë të fortë, të ngjashme me gjalpin; mbi 20° duket si një lëng me vaj. Kjo pronë është e rëndësishme për ruajtje dhe përdorim: në verë mund të futet në një shishe dhe të merret me pikatore; në dimër, ena duhet të nxehet në një bain-marie ose të transferohet në një enë më të madhe, të sterilizuar me kapak dhe më pas të hiqet me një lugë. Në kozmetikë, lëkura fiton bukuri, fleksibilitet dhe butësi. E përkryer si pastrues make-up për fytyrën ose si hidratues pas dushit.

TESTIM DERMATOLOGJIK

REFERENCA CPNP: 2887511

Blini direkt nga Chogan Regjistrohuni falas dhe porositni direkt nga dyqani zyrtar online i Chogan. Si funksionon?
Bëhuni partner shitjesh i Chogan Regjistrohuni, blini paketën fillestare dhe përfitoni zbritje prej 30–50% në produktet Chogan. Zbuloni përfitimet
  • Partneri Zyrtar i Chogan
  • Produkte Origjinale
  • Prodhuar në Itali
  • Dërgim në të gjithë BE-në
🔒
SKU: U17-1 Kategori: , ,

Informacion shtesë

Tilpums

100ml

Përshtypje (2)

2 shqyrtim për Vaji natyral i kokosit Chogan 100ml U14B Chogan

Ende pa shqyrtime.

Bëhuni i pari që shqyrton “Vaji natyral i kokosit Chogan 100ml U14B Chogan”
Shopping Cart