Ulei de macadamia 100 ml U03B Chogan

Acest produs nu mai este fabricat.

Uleiul de Macadamia este derivat natural din Macadamia Ternifolia, o plantă nativă australiană. Acest ulei galben pal, obținut prin presarea la rece a nucilor de macadamia, este deosebit de emolient și, prin urmare, potrivit pentru pielea uscată care are nevoie de un plus de hrănire. Uleiul de macadamia se remarcă prin numeroasele sale proprietăți și beneficii cosmetice, făcându-l un ingredient permanent în rețetele de înfrumusețare a pielii și a părului. Acest ulei este principalul aliat al pielii uscate și iritate și un remediu eficient pentru părul încrețit și rebel, oferind o hrănire profundă datorită vitaminei E.
Uleiul de macadamia este adesea folosit ca ingredient cheie în cremele de protecție solară, care este util pentru prevenirea arsurilor solare. FAMILIE: Proteaceae TESTATE DERMATOLOGIC

Cumpără de la Chogan Înregistrează-te gratuit și comandă direct din magazinul online oficial Chogan. Cum funcționează?
Devino consultant Înregistrează-te, cumpără kitul de start și bucură-te de reduceri de 30–50% la produsele Chogan. Descoperă beneficiile
  • Oficiāls Chogan partneris
  • Oriģināli produkti
  • Ražots Itālijā
  • Bezmaksas piegāde virs 150€
🔒

Additional information

Tilpums

100ml

Reviews (2)

2 reviews for Ulei de macadamia 100 ml U03B Chogan

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ulei de macadamia 100 ml U03B Chogan”
Shopping Cart